کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نروژ نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را احضار کرد

وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد که نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را در اعتراض به لغو اعتبار دیپلماتیک دیپلمات‌های نروژ در کرانه باختری احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد که نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را در اعتراض به تصمیم این رژیم برای لغو اعتبار دیپلماتیک دیپلمات‌های نروژ در کرانه باختری احضار کرده است.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای افزود: این رفتار افراطی از جانب دولت اسرائیل فراتر از همه محدودیت‌ها است و پیامدهایی در پی خواهد داشت.

 

این اقدام اسلو در حالی است که ساعاتی پیش، اسرائیل سفارت نروژ در تل‌آویو را از لغو وضعیت دیپلماتیک مقامات نروژی که در دفتر نمایندگی کشورشان در تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری کار می کردند، مطلع کرد.

 

وزارت خارجه نروژ هم تأیید کرد: ما پیامی از سوی کابینه نتانیاهو دریافت کردیم مبنی بر اینکه تل آویو از امروز به بعد فعالیت دیپلمات‌های نروژی در خاک فلسطین را تسهیل نمی‌کند.

 

سفیر نروژ نیز به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی احضار شده و تل آویو به او ابلاغ کرده که اعتبار دیپلماتیک افراد مذکور طی یک هفته به پایان می‌رسد و ویزای آنها نیز تنها سه ماه اعتبار خواهد داشت.

 

رژیم صهیونیستی اعتبار دیپلماتیک هشت دیپلمات نروژی مقیم تل آویو را با این اتهام که این افراد با تشکیلات خودگردان فلسطین همکاری داشته‌اند، لغو کرده است.

 

نروژ اخیراً کشور فلسطین را به رسمیت شناخته و این اقدام باعث تیرگی روابط میان دو طرف شده است./ مهر

ارسال نظر